مهر: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود. دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم ترین عوارض فقرآهن است، اظهار داشت: عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می شود. وی افزود: غذاهایی که در فست فودها طبخ می شود، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین ...

مهر: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود.
دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم ترین عوارض فقرآهن است، اظهار داشت: عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می شود.وی افزود: غذاهایی که در فست فودها طبخ می شود، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن بوده و کودکان و نوجوانانی که زیاد از این غذاها استفاده می کنند دچار کمبود آهن ، کلسیم و ویتامین د هستند.

عبداللهی ادامه داد: علاوه بر مصرف فست فودها، دیر شروع کردن تغذیه تکمیلی کودک، عادات و الگوهای نامناسب غذایی مانند مصرف چای قبل یا بعد از صرف غذا، کاهش مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز، از جمله دلایل ابتلا به فق�� آهن محسوب می شود.این متخصصص تغذیه توصیه کرد: افراد در برنامه غذایی روزانه خود از مواد غذایی آهن دار مثل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری و شوید و حبوباتی مانند عدس و لوبیا استفاده کنند.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه