ایسنا:کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تاکید کرد که از مصرف نمک و ادویه در غذای کودک خودداری کنید. علی اکبر کمالی با تاکید بر این که نباید در غذای کودک از نمک و ادویه استفاده کرد، افزود: از آنجایی که نمک، شکر و ادویه‌جات باعث می‌شوند غذاها طعم بهتری داشته باشنددرحالی‌ که نوزادان و کودکان به طعم طبیعی غذاها نیاز دارند. وی با تاکید بر عدم خوراندن تکه‌های درشت میوه‌جات و سبزیجات به کودک عنوان کرد:این تکه‌های بزرگ ممکن است باعث خفگی شوند. درهشت ماهگی بهتر است از میوه‌ها به شکل پوره ا ...

ایسنا:کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تاکید کرد که از مصرف نمک و ادویه در غذای کودک خودداری کنید.

 

علی اکبر کمالی با تاکید بر این که نباید در غذای کودک از نمک و ادویه استفاده کرد، افزود: از آنجایی که نمک، شکر و ادویه‌جات باعث می‌شوند غذاها طعم بهتری داشته باشنددرحالی‌ که نوزادان و کودکان به طعم طبیعی غذاها نیاز دارند.

وی با تاکید بر عدم خوراندن تکه‌های درشت میوه‌جات و سبزیجات به کودک عنوان کرد:این تکه‌های بزرگ ممکن است باعث خفگی شوند. درهشت ماهگی بهتر است از میوه‌ها به شکل پوره استفاده کرد.

وی توصیه کرد:هنگام دادن میوه به کودک پوست میوه‌ها را حتما جدا کنید و هسته آن‌ها را درآورید، میوه‌هایی مثل انگور را به همان اندازه طبیعی‌شان به کودک ندهید و آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

این کارشناس همچنین توصیه کرد:به هنگام دادن گوشت به کودک بسیار دقت شود به عنوان مثال هرگز به یک کودک هشت ما��ه، هات داگ یا سوسیس و غذاهایی از این قبیل داده نشود.

کمالی با بیان این که باید گوشت پخته به کودک داد، گفت:گوشت را حتما به صورت پوره و کاملا له درآورید زیرا رشته‌های گوشت با دندان‌های اندک و کوچک کودک خردسال آسیاب نمی‌شوند و ایجاد خفگی می‌کنند.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه