ایرنا:دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استفاده از میان وعده خانگی سطح یادگیری در دانش آموزان را ارتقا می دهد. ˈمنصور شهرکیˈ افزود: بهتر است دانش آموزان در ساعات بین کلاس، از ساندویچ نان، پنیر و گردو یا کتلت و میوه ها استفاده کنند. وی اظهار داشت: استفاده از تنقلاتی مانند چیپس و پفک سبب ایجاد انرژی کاذب و بی اشتهایی در دانش آموزان می شود که نتیجه آن تاثیر منفی بر سلامتی آنان است. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش ...

ایرنا:دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استفاده از میان وعده خانگی سطح یادگیری در دانش آموزان را ارتقا می دهد.

 ˈمنصور شهرکیˈ افزود: بهتر است دانش آموزان در ساعات بین کلاس، از ساندویچ نان، پنیر و گردو یا کتلت و میوه ها استفاده کنند.

وی اظهار داشت: استفاده از تنقلاتی مانند چیپس و پفک سبب ایجاد انرژی کاذب و بی اشتهایی در دانش آموزان می شود که نتیجه آن تاثیر منفی بر سلامتی آنان است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نکنند چرا که استفاده از صبحانه کامل شامل نان و پنیر، تخم مرغ، عسل، شیر ولرم، گوجه و خیار و گردو موجب افزایش یادگیری می شود.

وی افزود: میزان تمرکز و یادگیری دانش آموزانی که صبحانه نمی خورند بدلیل کاهش ��ند خون در کلاس درس کاهش می یابد.

وی گفت: دانش آموزانی که شیفت عصر سر کلاس حاضر می شوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نیز از یاد نبرند.

شهرکی اظهار داشت: استفاده از یک وعده خوراک سبک و کم چرب می تواند نقش مهمی در ارتقای یادگیری دانش آموزان شیفت ظهر داشته باشد./س

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه