اسنک بوقلمون

مادر بانو: یک کوکوی خوشمزه و خوش رنگ رو با روشی هیجان انگیز تجربه کنید!


مواد لازم:


سینه بوقلمون ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک، فلفل، ادویه و زعفران به میزان دلخواه
کره
پیاز رنده شده یک عدد
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری

 


روش تهیه:

ابتدا بوقلمون ها را پخته و سپس چرخ کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 

 

اسنک بوقلمون - تصویر 1

 

اسنک بوقلمون - تصویر 2


نمک، فلفل، ادویه و زعفران را به مخلوط اضافه کنید.


اسنک بوقلمون - تصویر 3


سپس آرد نخودچی، کره و پیاز رنده شده را به مواد بالا بیفزایید. مواد را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

 

اسنک بوقلمون - تصویر 4


اسنک پز را خیلی کم چرب کنید. آن را روشن کرده و به اندازه ی یک قاشق پر از مواد، در هر کدام از مثلث ها بریزید. برای تزئین روی کوکوها به دلخواه خلال بادام، خلال پسته و یا زرشک قراردهید. درب اسنک پز را ببندید و ۴-۳ دقیق صبر کنید.

 

اسنک بوقلمون - تصویر 5

 

اسنک پز را باز کرده و کوکوها را برعکس کنید تا هر دو طرف برشته شوند.

 

اسنک بوقلمون - تصویر 6

اسنک
بوقلمون
ساندویچ
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه